SÍ QUE VULL!

Dissenyem espais a mesura perquè tots els racons dels vostres casaments respirin aquest toc especial que us caracteritza. Adverteix als teus convidats serà un dia màgic!

QUE LES TEVES NOCES SIGUI COM L'HAVIES IMAGINAT

Casaments únics, divertits, romàntics, espectaculars… Experts a fer somnis realitat el nostre equip de professionals ja ha complert amb les expectatives més exigents de parelles de tot el món. Mireu tot el que podem fer per vosaltres!

IL·LUMINACIÓ AMB VELES

Com endinsar-se en un conte de fades o un bosc encantat pura màgia! Crea atmosferes amb efecte ‘‘WOW’’.

PHOTOCALLS

Un toc original i elegant des d’on els teus convidats podran compartir la màgia del vostre casament (a instagram li encanta això).

IL·LUMINACIÓ AMB GUIRNALDES

Si el romanticisme fos una llum seria una garlanda. Crea l’atmosfera perfecta en els exteriors de les teves noces amb la decoració lumínica de moda.

IL·LUMINACIÓ PER A TAULES

Inspirat en l’espai, seguint la tendència boho chic… la teva imaginació és el límit!

ESPAIS TEMÀTICS

Un photocall inspirat en un poble de pescadors, una zona per a llibres de signatures, diversos racons amb menjar del món… Si l’has imaginat és possible!

CORTINES LED

La reina de les il·luminacions de noces. No sols queden genial en totes les fotos sinó que aporten un toc discret i màgic que ens encanta. No et quedis sense les teves!

RACONS
AMB ENCANT

Petits detalls que marcaran la diferència el toc especial que busques en el teu casament!

IL·LUMINACIÓ DECORATIVA

Afegeix llums i elements decoratius en el teu disseny de garlandes i brilla en originalitat.

IL·LUMINACIÓ ARQUITECTÒNICA

Separa espais i crea diferents ambients a través del maneig de la llum. La manera més espectacular de potenciar l’espai del teu casament.

CEL ESTRELLAT

Et prometem el cel! Fent ús de microleds i altres materials decoratius creem un efecte cel estrellat que decora i impressiona a parts iguals.

EL SO PERFECTE

Els nostres tècnics de so prometen estar a l’altura dels discursos, cançons i altres moments inoblidables del vostre casament. Preparar-vos per a escoltar-ho tot alt i clar.

DISCOTECA
AMB DJS

Il·luminació i so professional a ritme de reggaeton, hits dels 90´s, dels 80´s, indie, rock… Temazos d’ahir avui i sempre perquè els teus convidats no deixin de ballar fins al tancament. Tria el teu estil musical, nosaltres muntem la festa 😉

ARTISTES

Cerques un duo de violins per a amenitzar l’aperitiu,un grup de versions, unes balladores de flamenc, un duo rockabilly, una diva del soul…? Digues-nos quina música t’agradaria escoltar i et direm quin artista emocionarà als teus convidats.

EXPLICA'NS LES TEVES IDEES I TREBALLAREM EN ELLES

Si alguna cosa se’ns dóna bé és escoltar. Explica’ns les teves idees i nosaltres t’aportarem totes les solucions que necessitis perquè tot surti com es preveu.

BLOG

Hem dissenyat milers d’experiències úniques en els llocs més meravellosos de Barcelona. Deixa’t inspirar pel nostre treball i aprofita’t dels nostres tips.

ESCRIU-NOS

ON TROBAR-NOS

Si t’agrada planificar i produir esdeveniments, aquest és el teu butlletí! A Kamal Events & Productions volem que siguis el primer a conèixer les nostres novetats i promocions. La millor manera d’estar al dia de les tendències audiovisuals i artístiques.


Direcció: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Events & Productions 2020