BODAS

Contamos con las mentes más creativas de Barcelona, con los últimos recursos tecnológicos en diseño de espacios y escenografía y los mejores partners para diseñar una experiencia única a la espera de vuestro gran día. ¿Nos ponemos manos a la obra?

CASAMENTS

Comptem amb les ments més creatives de Barcelona, amb els últims recursos tecnològics en disseny d’espais i escenografia i els millors partners per a dissenyar una experiència única a l’altura del vostre gran dia Ens posem a la feina?

VA ARRIBAR EL GRAN DIA!

Casaments únics, divertits, romàntics, espectaculars… Experts a fer somnis realitat el nostre equip de professionals ja ha complert amb les expectatives més exigents de parelles de tot el món. Mireu tot el que podem fer per vosaltres!

SÍ QUE VULL!

L'amor és tendència i per això
el vostre gran dia ha de ser espectacular.
Dóna un cop d'ull a tot el que podem fer junts.

DESTINATION WEDDINGS

El teu Casament s'escriu amb C de Catalunya. No perdis l'oportunitat de celebrar-ho en els llocs més trendy del moment.

WEDDING MANAGEMENT

Planificar un casament indi a Barcelona és possible! Portem més de 20 anys d'experiència col·laborant amb els millors partners per a ajudar-te a aconseguir tot l'imprescindible.

BLOG

Hem dissenyat milers d’experiències úniques en els llocs més meravellosos de Barcelona. Deixa’t inspirar pel nostre treball i aprofita’t dels nostres tips.