BODAS

Contamos con las mentes más creativas de Barcelona, con los últimos recursos tecnológicos en diseño de espacios y escenografía y los mejores partners para diseñar una experiencia única a la espera de vuestro gran día. ¿Nos ponemos manos a la obra?

CASAMENTS

Comptem amb les ments més creatives de Barcelona, amb els últims recursos tecnològics en disseny d’espais i escenografia i els millors partners per a dissenyar una experiència única a l’altura del vostre gran dia Ens posem a la feina?

VA ARRIBAR EL GRAN DIA!

Casaments únics, divertits, romàntics, espectaculars… Experts a fer somnis realitat el nostre equip de professionals ja ha complert amb les expectatives més exigents de parelles de tot el món. Mireu tot el que podem fer per vosaltres!

DESTINATION WEDDINGS

Un viatge a la ciutat més trendy d’Europa acaba amb el casament més espectacular que heu vist. la vostra! Si esteu pensant en un casament de destinació, deixeu de buscar: Barcelona us espera.

SÍ QUE VULL!

L'amor és tendència i per això
el vostre gran dia ha de ser espectacular.
Dóna un cop d'ull a tot el que podem fer junts.

BLOG

Hem dissenyat milers d’experiències úniques en els llocs més meravellosos de Barcelona. Deixa’t inspirar pel nostre treball i aprofita’t dels nostres tips.

ESCRIU-NOS

ON TROBAR-NOS

Si t’agrada planificar i produir esdeveniments, aquest és el teu butlletí! A Kamal Events & Productions volem que siguis el primer a conèixer les nostres novetats i promocions. La millor manera d’estar al dia de les tendències audiovisuals i artístiques.


Direcció: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Events & Productions 2020