agencia de marketing

4 Idees de guirnaldas amb llums que faran destacar el teu esdeveniment

En l’article d’avui us parlarem de les infinitats de possibilitats que ofereix la guirnalda led a l’hora de decorar i il·luminar un esdeveniment o boda. Com es sols dir, la imaginació és el teu límit.
Mai ens cansarem de reclamar-ho: res com una bona il·luminació per aconseguir que el nostre esdeveniment provoqui aquest efecte “WOW” que tant desitgem.


Avui profunditzarem una mica més amb el tema, parlant d’uns dels recursos més utilitzats en els últims anys, i especialment en les bodes: la guirnalda.

Però, encara que sigui el recurs més utilitzat no és sinònim de “típic” o falta d’originalitat, tot el contrari, amb una mica d’imaginació i creativitat, les guirnaldes ens obren un món de possibilitats per aportar diferenciació i personalitat al nostre esdeveniment, sigui, privat o d’empresa.

Perquè pugueu començar-vos mans a l’obra, a continuació, us deixem algunes idees que us ajudaran a treure el màxim profit d’aquesta tècnica d’il·luminació. Apunteu!

Com podem instal·lar la guirnalda de led de forma creativa?

Com ja comentàvem anteriorment, a l’hora de decorar un esdeveniment exterior les guirnaldes són molt populars, ja que, a més d’il·luminar de forma indirecta sense molestar als assistents, creen un ambient màgic i aporten un punt de romanticisme i íntim a l’espai.


En aquest sentit, encara que habitualment se solen penjar entre els arbres, parets o pals, aquestes no són, ni de bon tros, l’única manera d’utilitzar-les.

No tingueu por de canviar la posició de les guirnaldes. Les possibilitats són infinites, podeu penjar-les rectes, fent zigzag, en creu, de forma aleatòria, en horitzontal o vertical, com unes cortines de llums, deixar que caiguin dels arbres per donar una sensació més màgica, canviar longituds diferents per aconseguir l’efecte desitjat, etc.

No us conformeu, canvieu el tipus de bombeta.

Si les tradicionals no s’adapten a la idea que tingueu, canvieu-les per d’altres que tinguin una forma diferent, mida o temperatura de color.
En aquest sentit, les bombetes tipus vintage han tingut una gran acceptació en els últims anys.

Jugueu amb el nombre de tires de guirnalda. En funció de l’ús que li vulgueu donar i de l’espai en què s’instal·laran, valoreu quantes necessitareu. Us ajudarà a crear un punt focal, a establir diferents
zones i donar un punt diferencial al vostre esdeveniment.

Les guirnaldes son part de la decoració de l’esdeveniment, combinar-les amb altres elements. Són combinables amb cistelles de vímet, làmpades, tires de tela, fanalets, enredadores, etc. Això si, sempre cuidant el màxim l’harmonia del conjunt per garantir una major experiència als vostres convidats.

Aquestes són solament algunes idees per decorar i il·luminar el vostre esdeveniment de forma creativa i diferenciadora, però existeixen moltes més que podreu descobrir visitant la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ABOUT
Un equipo de élite es un recurso inigualable. Desde Barcelona el talento de nuestro equipo internacional, joven y multidisciplinar nos permite estar al día de las tendencias e innovar en el sector audiovisual y de entretenimiento. Codo con codo diseñan, coordinan e implementan la mejor experiencia para tu evento y garantizan así su éxito y la diversión de tus invitados.
CATEGORIAS
  • No hi ha categories
COMPARTIR

ESCRÍBENOS

DÓNDE ENCONTRARNOS

Si te gusta la planificacion y la producción de eventos ¡Esta es tu newsletter! En Kamal Productions and Events queremos que seas el primero en conocer nuestras novedades y promociones. La mejor forma de mantenerte al día de las tendencias audiovisuales y artísticas.

Dirección: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Productions & Events 2020