QUI
SOM

Som una productora audiovisual i artística basada en Barcelona amb més de 20 anys d’experiència en la producció d’esdeveniments internacionals, corporatius i particulars. Ens defineix una energia única que sorgeix en barrejar un equip creatiu amb les últimes solucions tecnològiques i audiovisuals. Un mètode únic de treball que aporta aquest toc diferencial i garanteix la qualitat que busques en el teu pròxim esdeveniment.

FINS A l'ÚLTIM DETALL

En un sector on les tendències canvien amb rapidesa, comptar amb un equip d’elit és un recurs inigualable. El talent del nostre equip internacional, jove i multidisciplinari ens permet estar al dia de les tendències i innovar en el sector audiovisual i d’entreteniment. Braç a braç dissenyen, coordinen i implementen la millor experiència per al teu esdeveniment i garanteixen així el seu èxit i la diversió dels teus convidats. No dubtis a preguntar a Violeta i a la  Maria per les últimes novetats en esdeveniments corporatius, noces tradicionals o noces índies. Repta´ns amb les teves idees per a dissenyar la millor escenografia amb llums, so i vídeos. Segueix amb Elia el nostre treball i comparteix-lo en les teves xarxes, coneix amb Ana els nostres serveis i la seva competitivitat i no oblidis de preguntar a Kamal per les seus 20 anys d’experiència produint esdeveniments.

KAMAL SUKHWANI

DIRECTOR

FORMA PART DEL PROCÉS CREATIU

Encara que estiguem en constant canvi els nostres valors creatius i innovadors són ferms: no existeixen dos esdeveniments iguals. Volem oferir la millor experiència, no sols durant l’esdeveniment, sinó també durant el seu disseny. Volem que segueixis amb nosaltres l’evolució del nostre treball, un projecte transparent per a garantir el millor resultat. Així mateix t’animem que li donis un cop d’ull a una infinitat de materials audiovisuals (so, il·luminació i imatge) i decoratius així com a la nostra exquisida selecció d’artistes i dj’s amb els quals garantim la unicitat del teu esdeveniment.

PROFESSIONALITAT

Ens avalen més de 20 anys d’experiència en el sector.

CREATIVITAT

Un mètode de treball únic que potencia la creativitat i la innovació.

TENDÈNCIAS TÈCNIQUES Y ESTILÍSTIQUES

Comptem amb les últimes solucions tecnològiques i audiovisuals.

BEST PARTNERS

Ens adaptem a la teva imatge dissenyant experiències a mesura.

ESCRIU-NOS

ON TROBAR-NOS

Si t’agrada planificar i produir esdeveniments, aquest és el teu butlletí! A Kamal Events & Productions volem que siguis el primer a conèixer les nostres novetats i promocions. La millor manera d’estar al dia de les tendències audiovisuals i artístiques.


Direcció: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Events & Productions 2020