agencia de marketing

Novetats que ompliran la teva boda de llum i romanticisme

En el post d’avui descobrim dues de les nostres últimes novetats d’il·luminació MICRO LED per Bodes: las MICRO LED i el cel estrellat.

Un dels aspectes més importants en la decoració d’una boda és, sens dubte, la il·luminació. Independentment de quin estil vulguis donar-li o en quin lloc es farà, la il·luminació és sempre l’encarregada de crear ambient, definir espais, en definitiva, dotar de personalitat el teu esdeveniment.

I no ens referim a la il·luminació general de l’espai, sinó a les solucions d’il·luminació decorativa que ven combinades i aplicades amb gust, aporten un toc extra d’estil i originalitat a un esdeveniment tan espacial com és una boda.

Fanalets, gurinaldes, espelmes, caixes de llums, lletres lluminoses… Existeixen mil i una solucions d’il·luminació decorativa, però les protagonistes del nostre post d’avui són dues de les nostres últimes novetats d’il·luminació micro led.

Cortina de micro led: una solució versàtil i delicada

Si vols organitzar una boda d’etil romàntic o vintage, les micro led, siguin en forma de tires o de cortina, t’enamoraran. En ser llums led és la mida més petita de bombetes, el resultat és una il·luminació extremadament delicada ideal per crear ambient íntim i màgics. Aquest efecte es fa més evident si optes per llums càlides en comptes de blanca o freda.

Es tracta d’una solució perfecta per espais interiors – les cortines de micro led col·locades de fons darrere la taula dels nuvis resulten encantadores, – però allà on el seu efecte és més espectacular és en espais oberts amb molta vegetació. T’imagines sopar sota un arbre enorme amb petites llums centellejant que van pujant pel tronc o caient des de les branques? De conte de fades.

Les tires de llums micro led també es poden utilitzar per destacar elements concrets arquitectònics de l’espai amb un encant espacial, com columnes, arcs, murs, etc. A més, es poden combinar amb altres elements decoratius com teles, flors, banderetes, etc.

Crea un efecte WOW amb Cel Estrellat a les bodes

Una altra de les nostres novetats d’il·luminació micro led decorativa és “cel estrellat”. Format per una infinitat de tires de llums led és ideal per donar protagonisme, a una superfície, fins ara havia estat molt poc apreciada: el sostre.

Ja no és necessari comptar amb sostres amb bovades o amb preciosos frescos per deixar la boca oberta als teus convidats. Tant si la boda o el banquet es celebren en un espai interior com en l’exterior, amb el cel estrellat donaràs protagonisme al sostre, crees un focus d’atenció i una atmosfera etèria, envoltant i màgica.

Tant si et decantes per les micro led com per exemple el cel estrellat – o per les dues-, quan esculls la il·luminació d’una boda o de qualsevol altre esdeveniment privat és important no oblidar-se que, amb ella, estàs creant el marc per la teva celebració. I aquest marc ha de ser perfecte. La clau: és l’equilibri i una bona planificació.

Pots i has, de combinar les diferents solucions d’il·luminació i elements decoratius, però just a la seva mesura i sempre tenint clar quin és l’estil que vols aconseguir i quines característiques de l’espai vols potenciar o matisar.

Si necessites ajuda en aquest sentit o vols més informació sobre les nostres novetats de la il·luminació per bodes, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ABOUT
Un equipo de élite es un recurso inigualable. Desde Barcelona el talento de nuestro equipo internacional, joven y multidisciplinar nos permite estar al día de las tendencias e innovar en el sector audiovisual y de entretenimiento. Codo con codo diseñan, coordinan e implementan la mejor experiencia para tu evento y garantizan así su éxito y la diversión de tus invitados.
CATEGORIAS
  • No hi ha categories
COMPARTIR

ESCRÍBENOS

DÓNDE ENCONTRARNOS

Si te gusta la planificacion y la producción de eventos ¡Esta es tu newsletter! En Kamal Productions and Events queremos que seas el primero en conocer nuestras novedades y promociones. La mejor forma de mantenerte al día de las tendencias audiovisuales y artísticas.

Dirección: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Productions & Events 2020