agencia de marketing

Il·luminació i so: El secret de l’èxit dels esdeveniments corporatius

Descobreix per què comptar amb un disseny d’il·luminació creatiu i una
sonorització perfecta eleva la producció d’esdeveniments al següent nivell.

Se’ns ocorren poques coses més subestimades que la il·luminació i el so a l’hora de planificar un esdeveniment corporatiu. No obstant això, veritat que quan les llums no són les més adequades o el so no és tan nítid com hauria de ser, ho notem immediatament i l’esdeveniment queda deslluït?
La il·luminació i el son els principals encarregats de crear l’ambient idoni perquè el missatge que l’empresa o la marca organitzadora de l’esdeveniment vol transmetre, arribi de forma afectiva als assistents. Per això, hem de cuidar-los amb molt de “mimo” i confiar en la producció dels millors professionals.

Si voleu conèixer quins són els beneficis que un disseny d’il·luminació creativa i una sonorització d’alta qualitat poden aportar al vostre esdeveniment corporatiu, 

Seguiu llegint!

El paper de la il·luminació en l’organització d’esdeveniments

Els esdeveniments corporatius són una eina de comunicació poderosíssima. Et permeten interactuar amb els teus clients o proveïdors, premiar o implicar als treballadors, presentar nous productes o serveis, comunicar els valors d’empresa o marca, crear oportunitats de negoci… en definitiva, generar una resposta o una actitud en els assistents.

Per aconseguir-ho, avui en dia, és fonamental despertar-los emocions positives.
Com se sol dir el màrqueting d’experiències, connectar amb el teu públic des de l’emoció i el plaer. En aquest sentit, la il·luminació, amb la seva capacitat per crear atmosferes i estats d’ànim, és un gran recurs, sobretot, si afegim una capa extra d’entreteniment al nostre disseny amb mappings, espectacles de llums, etc.

Per l’altra banda, la il·luminació també t’ajudarà a reforçar el coneixement de la marca. Pots utilitzar gobos que projectin el logotip de l’empresa i jugar amb els colors corporatius.

A més, gràcies a la il·luminació podràs canviar l’aspecte de les estances, ressaltar un element en concret de la decoració de l’esdeveniment o posar el focus d’atenció allà on t’interessi, ja sigui als ponents de la conferència, el teu producte de presentació, etc.

Sigui com sigui, per aconseguir uns resultats òptims, abans de posar-te mans a l’obra, hauries de tenir en compte els aspectes com els espais en què es farà el teu esdeveniment, si serà diürn o nocturn, quin és el perfil dels assistents, quin estat d’ànim vols transmetre, si es projectaran continguts audiovisuals, entre altres aspectes.

La importància del so en els esdeveniments empresarials

Quan organitzes un esdeveniment, si vols aconseguir els objectius que t’has proposat, una sonorització professional és tan important com una il·luminació creativa. Un mal so frustrarà als teus assistents, i segur, que és l’últim sentiment que vols provocar.

Amb un bon sistema de so podem treure el màxim de partit de l’acústica del nostre espai o escenari, amplificar-la, per exemple, en el cas d’una conferència en un espai gran o enfront d’un gran nombre de públic.

I si ens centrem amb la música, l’elecció que fem ens permetrà crear diferents ambients, des d’una discoteca on la música ha de ser la protagonista, fins a un còctel en què simplement ha d’acompanyar sense entorpir les conversacions.

Al final, el més important és que el so arribi de forma nítida a tots els assistents, i per això, hem de valorar en quin tipus d’espai es farà l’esdeveniment, si serà a l’aire lliure o en un interior, si hi haurà 

Speech, i a on es situarà el públic, si hi haurà música en viu o set DJ, etc.

Com se sol dir, no existeix una segona oportunitat per crear una primera bona impressió. Així que, realment vols deixar aquestes situacions a l’atzar o a mans pocs professionals?
A Kamal Productions & Events trobaràs totes les solucions tècniques que necessitis i un equip experimentat. No som simplement uns proveïdors de tecnologia, sinó que t’escoltem i t’acompanyem durant tot el procés fins a crear un disseny d’il·luminació i so ideal pel teu esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ABOUT
Un equipo de élite es un recurso inigualable. Desde Barcelona el talento de nuestro equipo internacional, joven y multidisciplinar nos permite estar al día de las tendencias e innovar en el sector audiovisual y de entretenimiento. Codo con codo diseñan, coordinan e implementan la mejor experiencia para tu evento y garantizan así su éxito y la diversión de tus invitados.
CATEGORIAS
  • No hi ha categories
COMPARTIR

ESCRÍBENOS

DÓNDE ENCONTRARNOS

Si te gusta la planificacion y la producción de eventos ¡Esta es tu newsletter! En Kamal Productions and Events queremos que seas el primero en conocer nuestras novedades y promociones. La mejor forma de mantenerte al día de las tendencias audiovisuales y artísticas.

Dirección: C/ Ciutat de Granada nº 13 08005 Barcelona

All rights reserved Kamal Productions & Events 2020