agencia de marketing

DECO

Photocalls, racons especials i neons de somni per al costat més instagramer dels teus convidats. Racons que decoren i sorprenen parts iguals!

ELS MÉS FOTOGRAFIATS!

Qui pot resistir-se a compartir una foto en un racó espectacular? Milers de llums en forma de constel·lacions en el fons d’unes noces romàntiques, un racó pesquer en unes noces enfront de la mar, un sorprenent jardí vertical ple de flors i plantes, sòls vinilados que et guien i transporten durant l’esdeveniment o una zona chill out poden ser els photocalls més instagrameables del moment. Veus pensant l’etiqueta del teu esdeveniment nosaltres ens encarreguem de la resta!

EXPLICA'NS QUE NECESSITES I T'AJUDAREM

Si alguna cosa se’ns dóna bé és escoltar i oferir-te totes les solucions perquè tot surti segons el que es preveu.

No t’oblidis que comptem amb els millors artistes i dj’s!

DJ'S

El teu tries l’estil de música nosaltres muntem la festa. Il·luminació professional al ritme dels hits d’avui i de sempre. Dóna un cop d’ull a la nostra llista de DJ’s!

ARTISTES

Busques un duo de violins per a amenitzar l’aperitiu, un grup de versions, unes balladores de flamenc, un duo rockabilly, una diva del soul…? Digues-nos un concepte i et direm quin artista emocionarà als teus convidats.

BLOG

Hem dissenyat milers d’experiències úniques en els llocs més meravellosos de Barcelona. Deixa’t inspirar pel nostre treball i aprofita’t dels nostres tips.