Solucions creatives

Sigui quin sigui el tipus d’esdeveniment que estàs pensant en organitzar, estem segurs que voldràs que sigui únic, inoblidable i, sobretot, ajustat a les teves necessitats. Per aconseguir-ho t’oferim una gran varietat de serveis pensats per potenciar les característiques de l’espai escollit i per assegurar el gaudi dels teus convidats o assistents.

La creació d’ambients Chill Out, la instal·lació de Pipes & Drapes o la il·luminació dels espais mitjançant Buffet Lamps, cortines de LED o garlandes són alguns d’ells.

Buffet Lamps

Les Buffet Lamps són un producte de creació pròpia pensat per a proporcionar llum a aquells espais que no disposen de corrent elèctrica. Tenen autonomia suficient per a tot un esdeveniment i són ideals per a il·luminar barres de cocktail o taules de banquet en exteriors.

Pipe & Drape

Les Pipe & Drape són estructures formades per tubs d’alumini o acer i cortines. Generalment s’utilitzen per delimitar o ocultar espais en un esdeveniment. Aquestes estructures són modulars, ràpides de muntar, versàtils i reutilitzables.

LiteWare. Focus Upware sense fils

Una altra solució per il·luminar espais sense corrent elèctrica són els LiteWare, fonts de llum controlables amb una autonomia de fins a 34 hores usant-los de forma contínua. Són perfectes per il·luminar estructures arquitectòniques.

Cortines de LED

Les cortines de LED són la solució ideal per a crear punts d’atenció visual dins d’un esdeveniment. Així doncs, utilitzant-les de forma adequada, escenaris, zones de DJ o taules de convidats cobraran el protagonisme que mereixen.

Garlandes

Si vols donar un ambient especial al teu esdeveniment i, aquest, es porta a terme en exteriors, les garlandes seran una gran opció. Es tracta d’una tecnologia que il·lumina des de dalt i que permet controlar la intensitat de la llum.

Chill Out

Creant una zona Chill Out – mitjançant llum ambiental i el mobiliari adequat – els teus convidats disposaran d’un espai de descans dins de l’esdeveniment. Els Chill Out són el complement perfecte per a la zona de ball.

Activitats i serveis que encantaran als teus convidats